Pääsiäisen vaikutukset harjoituksiin

JULKAISTU 17.4.2019
KATEGORIA Yleinen
KIRJOITTAJA Juha Kylmälä

Pääsiäinen aiheuttaa seuraavia muutoksia normaaliin toimintaamme:

Hälytysosasto harjoittelee normaalisti sunnuntaisin klo. 16.30 alkaen. Tällä viikolla kuitenkin vietetään pääsiäistä ja harjoitukset jatkuvat jälleen viikolla 17 normaalisti. PS: valmiutemme hälytyksien varalta jatkuu…

Nuoriso-osasto harjoittelee maanantaisin klo. 18 alkaen. Osaston harjoituskausi mukailee koulujen lomia. Ensi maanantai on kouluvapaa ja täten myös pikku palokuntalaiset saavat viettää ”vapaata” palokunnastakin. 🙂 Harjoitukset jatkuvat normaalisti viikolla 18.

Järjestöosasto kokoontuu parillisten viikkojen keskiviikkoina klo. 18 alkaen asemalle. Tämän päiväinen (keskiviikko 17.4) kokoontuminen joudutaan kuitenkin perumaan. Tervetuloa tutut sekä toiminnasta kiinnostuneet jälleen viikolla 18 asemalle.