Kategorian ‘Yleinen’ uutiset:

Meillä on jatkuva rekry päällä!

JULKAISTU 22.10.2018
KATEGORIA Yleinen
KIRJOITTAJA Palokunnan päällikkö

Hei, Tiesithän että haemme jatkuvasti uusi jäseniä toimintaamme! Erityisesti kaipaamme aikuisia hälytys- sekä järjestöosastoomme. Tutustu Rekry-osioomme tai ole yhteydessä palokunnan päällikköön tai osastonjohtajiin.


Kevätkokous: Riihimäen VPK:lla riittää toimintaa!

JULKAISTU 28.4.2018
KATEGORIA Yleinen
KIRJOITTAJA Juha Kylmälä

Pelkästään harjoitus- ja koulutustoiminnasta (sisäinen toiminta) kertyi vuonna 2017 huimat 3120 henkilötyötuntia. Se on suunnilleen yhtä paljon kuin virastotyöaikaa tekevän henkilön kahden vuoden tuntimäärä. Lisätään vielä turvallisuusviestintään sekä muuhun toimintaan (mm. leiri- ja kilpailutoiminta sekä opintomatkat) käytetty aika, niin ollaan jo lähempänä yhden henkilön neljän vuoden työaikaa. Kaikki tämä, vapaaehtoisesti ja vapaa-ajalla! Palokunta on kasvun […]


Olemme muuttaneet.

JULKAISTU 5.1.2017
KATEGORIA Hälytystoiminta, Palokunta, Yleinen
KIRJOITTAJA Palokunnan päällikkö

Olemme muuttaneet osoitteeseen pajakatu 2 a 4, 11130 Riihimäki. VPK muutti uusiin tiloihin yhdessä Liikenneviraston laitospalokunnan kanssa. Tilat parantavat palokunnan toimintavalmiutta ja mahdollistavat nykyaikaisemman kalustokierron. Myös yhteistyö liikenneviraston kanssa tuo uusia ulottuvuuksia toimintaan. Hälytysosasto aloittaa harjoituskautensa sunnuntaina 29.1.2017 klo 16.